Sesepa sa Methara ea Oksijene e Qhibilihileng ea T4046 Online

Tlhaloso e Khutšoanyane:

Methara ea Oksijene e Qhibilihisitsoeng Inthaneteng T4046 Industrial solved oxygen meter ke sesebelisoa sa ho lekola boleng ba metsi le taolo ea inthanete se nang le microprocessor. Sesebelisoa sena se na le li-sensor tsa oksijene e qhibilihisitsoeng ka fluorescent. Methara ea oksijene e qhibilihisitsoeng inthaneteng ke sesebelisoa se bohlale haholo sa ho lekola ka ho tsoelang pele inthaneteng. E ka hlomelloa ka li-electrode tsa fluorescent ho fihlela ka bohona mefuta e mengata ea tekanyo ea ppm. Ke sesebelisoa se khethehileng sa ho lemoha litaba tsa oksijene metsing a litšila indastering e amanang le tšireletso ea tikoloho. Methara ea oksijene e qhibilihisitsoeng inthaneteng ke sesebelisoa se khethehileng sa
ho lemoha oksijene e teng ka har'a metsi a likhoerekhoere indastering e amanang le tšireletso ea tikoloho. E na le litšobotsi tsa karabelo e potlakileng, botsitso, ts'epo, le litšenyehelo tse tlase tsa ts'ebeliso, 'me e loketse tšebeliso e kholo lifemeng tsa metsi, litanka tsa moea, temo ea litlhapi le lifemeng tsa kalafo ea likhoerekhoere.

• Nomoro ea Mohlala::T4046
  • Tekanyetso ea ho se kenelle metsi::IP65
  • Sebaka sa Tšimoloho::Shanghai, Chaena
  • Mofuta::Methara ea oksijene e qhibilihisitsoeng inthaneteng ea dijithale

Qaqiso ea Sehlahisoa

Li-tag tsa Sehlahisoa

InthanetengMethara ea Oksijene e QhibilihilengT4046

Methara ea oksijene e qhibilihisitsoeng ea Fluorescence inthaneteng                    Methara ea oksijene e qhibilihisitsoeng ea Fluorescence inthaneteng

Likaroloana

1. Pontšo e kholo, puisano e tloaelehileng ea 485, e nang lealamo ea inthanete le ea offline, Boholo ba limithara tse 98*98*130, lesoba la 92.5*92.5

boholo,Pontšo ea skrine e kholo ea 3.0 ka har'a chlarge.

2. Electrode ea oksijene e qhibilihisitsoeng e khanyang e amohela opticalmolao-motheo oa fisiks, ha ho na karabelo ea lik'hemik'hale tekanyong,

ha ho na tšusumetso ea lipululana, ho kenngoa le ho lekanngoa ha tanka ea moea/anaerobic ho tsitsitse haholoanyane, ha ho na tlhokomelo ka har'a

nakong e tlang, 'me ho bonolo ho e sebelisa.

3. Khetha thepa ka hloko 'me u khethe ka hloko karolo e' ngoe le e 'ngoe ea potoloho, e leng se ntlafatsang botsitso ba potoloho haholo

nakong ea ts'ebetso ea nako e telele.

4. Thechoke e nchaho kenngoa ha motlakase ka har'a boto ea motlakasefokotsa ka katleho tšusumetso ea motlakasetšitiso,

ledata e tsitsitse haholoanyane.

5. Moralo oa mochini oohle ha o kenelle metsi ebilee hanelang lerole, 'me sekoahelo se ka morao sa terminal ea khokahano kee ekelitsoe

hoeketsa bophelo ba tšebeletso maemong a thata.

6.Ho kenya phanele/lebota/phaephe, dikgetho tse tharo di a fumaneha hoho fihlela litlhoko tse fapaneng tsa ho kenya libaka tsa indasteri.

Litlhaloso tsa tekheniki

1675734889(1)

P1: Khoebo ea hau e fapana hakae?
K: Re etsa disebediswa tsa tlhahlobo ya boleng ba metsi mme re fana ka pompo ya tekanyo, pompo ya diaphragm, pompo ya metsi, kgatello

sesebelisoa, sesupa-nako sa phallo, sesupa-nako sa boemo le sistimi ea ho lekanya.
P2: Na nka etela fektheri ea hau?
A: Ehlile, fektheri ea rona e Shanghai, amohela ho fihla ha hao.
P3: Ke hobane'ng ha ke lokela ho sebelisa litaelo tsa Alibaba Trade Assurance?
K: Odara ea Tiisetso ea Khoebo ke tiisetso ho moreki ke Alibaba, Bakeng sa kamora thekiso, pusetso, likopo jj.
P4: Hobaneng re ka re khetha?
1. Re na le boiphihlelo ba indasteri bo fetang lilemo tse 10 ba ho phekola metsi.
2. Lihlahisoa tsa boleng bo holimo le theko e hlōlisanang.
3. Re na le basebetsi ba litsebi ba khoebo le baenjiniere ho u fa thuso ea khetho ea mofuta le botekgeniki

tšehetso.

Romela Potso Jwale re tla fana ka maikutlo a nakong!

• E fetileng:
  • E 'ngoe:

• Ngola molaetsa oa hau mona 'me u o romelle ho rona