InthanetengMethara ea Oksijene e QhibilihilengT4046

Likaroloana
1. Pontšo e kholo, puisano e tloaelehileng ea 485, e nang lealamo ea inthanete le ea offline, Boholo ba limithara tse 98*98*130, lesoba la 92.5*92.5
boholo,Pontšo ea skrine e kholo ea 3.0 ka har'a chlarge.
2. Electrode ea oksijene e qhibilihisitsoeng e khanyang e amohela opticalmolao-motheo oa fisiks, ha ho na karabelo ea lik'hemik'hale tekanyong,
ha ho na tšusumetso ea lipululana, ho kenngoa le ho lekanngoa ha tanka ea moea/anaerobic ho tsitsitse haholoanyane, ha ho na tlhokomelo ka har'a
nakong e tlang, 'me ho bonolo ho e sebelisa.
3. Khetha thepa ka hloko 'me u khethe ka hloko karolo e' ngoe le e 'ngoe ea potoloho, e leng se ntlafatsang botsitso ba potoloho haholo
nakong ea ts'ebetso ea nako e telele.
4. Thechoke e nchaho kenngoa ha motlakase ka har'a boto ea motlakasefokotsa ka katleho tšusumetso ea motlakasetšitiso,
ledata e tsitsitse haholoanyane.
5. Moralo oa mochini oohle ha o kenelle metsi ebilee hanelang lerole, 'me sekoahelo se ka morao sa terminal ea khokahano kee ekelitsoe
hoeketsa bophelo ba tšebeletso maemong a thata.
6.Ho kenya phanele/lebota/phaephe, dikgetho tse tharo di a fumaneha hoho fihlela litlhoko tse fapaneng tsa ho kenya libaka tsa indasteri.
Litlhaloso tsa tekheniki
P1: Khoebo ea hau e fapana hakae?
K: Re etsa disebediswa tsa tlhahlobo ya boleng ba metsi mme re fana ka pompo ya tekanyo, pompo ya diaphragm, pompo ya metsi, kgatello
sesebelisoa, sesupa-nako sa phallo, sesupa-nako sa boemo le sistimi ea ho lekanya.
P2: Na nka etela fektheri ea hau?
A: Ehlile, fektheri ea rona e Shanghai, amohela ho fihla ha hao.
P3: Ke hobane'ng ha ke lokela ho sebelisa litaelo tsa Alibaba Trade Assurance?
K: Odara ea Tiisetso ea Khoebo ke tiisetso ho moreki ke Alibaba, Bakeng sa kamora thekiso, pusetso, likopo jj.
P4: Hobaneng re ka re khetha?
1. Re na le boiphihlelo ba indasteri bo fetang lilemo tse 10 ba ho phekola metsi.
2. Lihlahisoa tsa boleng bo holimo le theko e hlōlisanang.
3. Re na le basebetsi ba litsebi ba khoebo le baenjiniere ho u fa thuso ea khetho ea mofuta le botekgeniki
tšehetso.
Romela Potso Jwale re tla fana ka maikutlo a nakong!